۱۹ بهمن ۱۴۰۴، ۱۷:۵۳

چقامیرزایی: رسانه ملی بازوی اصلی ترویج طرح زندگی با آیه‌هاست

چقامیرزایی: رسانه ملی بازوی اصلی ترویج طرح زندگی با آیه‌هاست

کرمانشاه - مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت: اجرای موفق طرح ملی «زندگی با آیه‌ها» در گرو هم‌افزایی جدی با رسانه ملی و تولید محتوای اثرگذار برای ماه مبارک رمضان است.

به گزارش خبرنگار مهر، عصر یکشنبه نشست مشترک کیوان الوندی، مدیرکل صدا و سیمای مرکز کرمانشاه و حجت الاسلام محمد چقامیرزایی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه و همچنین با حضور معاونین هر دو اداره، با محوریت طرح ملی زندگی با آیه‌ها برگزار شد و ابعاد مختلف همکاری رسانه‌ای برای اجرای این طرح در آستانه ماه مبارک رمضان مورد بررسی قرار گرفت.

در این نشست، برنامه‌ریزی برای تولید و پخش برنامه‌های رسانه‌ای، طراحی تبلیغات محیطی و رسانه‌ای، آغاز پویش‌های فرهنگی و ترویجی و استفاده حداکثری از ظرفیت صدا و سیما در انتقال مفاهیم قرآنی، به‌عنوان محورهای اصلی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

چقامیرزایی: رسانه ملی بازوی اصلی ترویج طرح زندگی با آیه‌هاست

حجت الاسلام محمد چقامیرزایی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه با تأکید بر جایگاه رسانه ملی در فرهنگ‌سازی عمومی اظهار کرد: طرح ملی زندگی با آیه‌ها با هدف پیوند دادن مفاهیم قرآن کریم با زیست روزمره مردم طراحی شده و تحقق این هدف، نیازمند تولید محتوای عمیق، خلاقانه و متناسب با ذائقه مخاطب امروز است.

وی افزود: ماه مبارک رمضان فرصت طلایی برای ترویج مفاهیم قرآنی در سطح جامعه است و هماهنگی با صدا و سیما می‌تواند زمینه‌ساز شکل‌گیری جریان فراگیر رسانه‌ای در راستای این طرح ملی باشد.

در ادامه این نشست، محصولات محتوایی و تبلیغی تولیدشده توسط سازمان تبلیغات اسلامی شامل بسته‌های رسانه‌ای، اقلام تبلیغی و محتوای پویش‌های فرهنگی، به مدیران صدا و سیمای مرکز کرمانشاه ارائه شد تا در فرآیند تولید و پخش برنامه‌های رمضانی مورد استفاده قرار گیرد.

چقامیرزایی: رسانه ملی بازوی اصلی ترویج طرح زندگی با آیه‌هاست

کیوان الوندی، مدیرکل صدا و سیمای مرکز کرمانشاه نیز با استقبال از اهداف طرح زندگی با آیه‌ها، بر آمادگی این مجموعه برای همکاری همه‌جانبه در زمینه تولید برنامه‌های ترکیبی، کوتاه‌مدت و مشارکت در پویش‌های رسانه‌ای تأکید کرد و این طرح را همسو با مأموریت فرهنگی رسانه ملی دانست.

در پایان نشست، بر استمرار جلسات هماهنگی، تقسیم کار رسانه‌ای و استفاده هدفمند از ظرفیت‌های استانی برای اجرای هرچه مؤثرتر طرح ملی زندگی با آیه‌ها در ایام ماه مبارک رمضان تأکید شد.

کد خبر 6743181

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha